marți, 28 august 2012

Mai multe detalii....


Incepand din august - septembrie 2012 fiecare angajat, precum si pensionarii care au pensie mai mare de 740 lei vor trebui sa isi aleaga o casa de sanatate privata. Si tu va trebui sa le faci aceste acte. Deci mai precis sa completezi un formular / asigurare in care scrii datele personale ale angajatului, adresa, telefon, locul de munca, functia si casa de sanatate aleasa de el. Ai de munca sa zicem 10-15 de minute/asigurare. Si pentru o singura asigurare tu o sa iei 10 euro....dar s-ar putea sa fie si mai mult, poate si 20 - 30 - 40 euro, depinde pe ce nivel esti. Nu este necesara nici o experienta... totul este foarte simplu de facut (stiu din propria experienta ca am facut si pensii private, si un formular stie toata lumea sa completeze) plus ca ti se va explica si la curs. Nu se lucreaza cu carte de munca, nu vei fi angajat, nu trebuie sa ai firma, sau PFA, se incheie doar un contract intre firma Brain si agent si se lucreaza doar pe baza de comision… cate formulate vei completa, atatia bani vei primi. 
Pentru asta tu trebuie sa te inscrii, inscrierea te costa 55 lei, pe care ii vei plati la banca si firma Brain va face un mic curs - sedinta de o ora in care te va instrui si tu vei deveni agent de asigurari de sanatate autorizat pentru reforma sanatatii. Odata inscris, ar fi bine sa iti faci si o echipa, adica sa iti mai cauti persoane care sa se inscrie la tine, de preferabil cat mai multe, fiindca acea persoana de sub tine cand face o asigurare de sanatate privata tu beneficiezi si de la ea de un comision. Adica tu faci o asigurare si iei 10 euro dar mai iei 5-10 euro si de la cei de sub tine cand aia fac o asigurare....si daca si aia de sub tine mai inscriu persoane si fac asigurari, si de la aia mai iei 5-10 euro… si tot asa in jos… deci practic iei bani nu numai pentru asigurarile facute de tine, dar si pentru toate asigurarile facute de echipa ta. Dar daca tu vrei sa lucrezi doar singur si sa nu ai echipa, atunci se poate si asa, deci nu este obligatoriu sa iti faci echipa insa este avantajos.

E la fel ca si cu pensiile private din 2007, daca esti harnic si rapid si te misti foarte repede si gasesti multe persoane care sa lucreze pentru tine, castigi foarte bine. Eu am cunostinte care au facut si pe acelea de pensii si au castigat foarte bine. Si in cea ce priveste banii, o sa ii primesti lunar in cont, la sfarsitul fiecarei luni dupa ce incepi sa faci asigurari. Pana atunci nu trebuie doar sa te inscrii, poti sa vii si la curs daca doresti, se fac si cursuri-sedinte care dureaza cam 1 ora, in care ti se va explica ca ce va trebuie sa faci,dar nu e obligatoriu, si inca ai la dispozitie o luna sa iti faci o echipa solida care sa lucreze pentru tine, deci faci bani multi si din asigurarile facute de tine, dar si de la echipa ta.