marți, 28 august 2012

Cum gasesc persoane pentru inscriere


Persoanele pe care vrei sa le inscrii in echipa, poti sa le cauti atat pe net, cat si sa iti anunti rudele, cunostinte daca nu vor sa se inscrie si ele  ca agenti pentru reforma sanatatii.
In cea ce priveste clientii, la care le veti face aceste asigurari, le anuntati pe rude, prieteni, vecini, cunoscuti ca faceti asigurari, mai puneti un anunt pe poarta, scara blocului sa vada lumea, plus ca cine vine la dvs. sa isi faca asigurari spune si in alta parte ca unde a fost, si asa afla lumea si vine la dvs... nu trebuie sa umblati dvs. dupa ei, oricum ei vor fi obligati sa se inscrie la o casa de sanatate privata asa ca vot umbla ei dupa dvs, numai sa le faceti asigurare... asa am procedat si eu la reforma pensiilor. Si asta nu va fi greu de facut, mai ales ca nu trebuie sa mergi si sa te rogi de nimeni ca sa ii faci asigurare. Oamenii vor fi informati ca trebuie sa se inscrie la o casa de sanatate privata, se va vorbi despre asta la TV, radio, se va face reclama la casele de sanatate private. Plus ca ei vor fi obligati prin lege ca fiecare sa se inscrie gratuit la o casa de asigurari de sanatate privata... la fel ca si cu asigurari pentru locuinta... pana nu a fost onligatoriu, nimeni nu si-a facut dar cand a aparut legea care i-a obligat pe toti sa ne facem, atunci toti si-au facut... deci oamenii vor umbla si cauta agenti numai sa isi faca aceasta asigurare, nu va mai trebuie sa umblati dvs. dupa ei din casa in casa.

Toate firmele care inscriu agenti cer taxa de inscriere, numai ca la alte firme taxa e mai mare. Problema este ca sunt multe firme care fac inscrieri pentru reforma sanatatii, cer taxe de inscriere si fac cursuri si instruiri pentru reforma sanatatii, dar ei nu au nici macar licenta pentru asa ceva, deci nu sunt acreditati de CSA pentru reforma sanatatii. Si astfel cand se va incepe reforma sanatatii acele persoane inscrise la ei nu vor putea sa faca aceste asigurari....dar sunt si firme care chiar ca au acreditare si licenta....cum este firma la care sunt eu BRAIN GROUP... am certificatul ei fiscal acreditat de CSA!!! Deci am dovada clara si stiu sigur ca la firma asta nu e nici o teapa!!!!